Linn Maria
Linn Maria solo
Ibland är det svårare att formulera sina drömmar än att sen förverkliga dem.

Jag har alltid vetat att mitt starkaste uttryckssätt är musiken, sången och texterna. Och jag vet också nu att jag inte behöver vänta in någon annan än mig själv för att skapa och nu ut med det jag vill förmedla.

Min musikaliska resa tog en ny vändning i och med mina barns födelse. De inspirerade till ett helt nytt sätt att skriva och sjunga på och det kom rakt ur mitt hjärta och var egentligen inte ämnad för någon annan än dem. Musiken jag skrev till barnen hade ett tydligt kärleksbudskap med en andlig underton och hittade ut och hem hos massor av andra nyblivna föräldrar. Aldrig kunde jag drömma om det gensvar musiken fick. "Himlen måste sakna en ängel" från albumet ”UNDERBARN” har flera år i rad varit Sveriges mest använda dopvisa tätt följd av ”Prins Noel”, ”Underbarn” och ”Lilla Stjärna Där” från samma skiva. ”Himlen måste sakna en ängel” finns dessutom med i otaliga notböcker , har laddats ner i olika versioner över 100 000 gånger på Youtube och finns med på olika samlingsskivor.

Det gick några år och mitt behov av att skriva musik och uttrycka mig i sång intensifierades. Så 2010 släpptes mitt andra soloalbum ”MAMMA BLAND ANNAT”. Sångerna på skivan handlade fortsatt om mina barn – som nu blivit tre till antalet och hunnit bli större. Men jag hade också ett behov av att skriva om mig själv mitt i livet, mina tankar om kärleken, min väg till tro, mina tvivel och mitt hopp. Därför fick skivan också just titeln som indikerar att innehållet förändrats något på vägen. Precis som jag.

Nu ger jag konserter där jag genom musik och ord berättar om min resa. Sång och musik blandas med betraktelser och talade ord. Det handlar om vad jag behövde. Och fick. Och varför det inte blev som jag tänkt mig. Om mirakel, kriser och bönesvar. Svar som inte är de jag alltid önskar. Eller kanske dröjer. Och varför ett "Nej" också är ett bönesvar. För jag får inte alltid det jag vill - men jag får alltid det jag behöver.

Önskar du beställa någon av dessa skivor - skicka ett mail till linn@linnmaria.se där du specificerar din beställning. Betalning görs via swish på 0708-221267 (Linn Maria Wågberg). Ange "Skiva" i meddelandefältet. När swish är mottagen packas och skickas skivan/skivorna till den adress som anges i beställningen. Skivorna kostar 99:-/styck, frakt om 39:- tillkommer. 
I vissa fall där beställaren är exempelvis församling eller företag går det att erhålla faktura. Faktureringsavgift om 29:- tillkommer. Priserna som anges inkluderar 6% moms. 
Musiken finns också på Spotify och Itunes. 
Musikbakgrund går att beställa till "Himlen måste sakna en ängel" och "Prins Noel" (se mer info under "noter")