Linn Maria
Himlen måste sakna en ängel
Himlen 
måste sakna en ängelHimlen måste sakna en ängel
Linn Maria Wågberg

Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: ”Sitter du ner?”

Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Ingen kan svara på hennes upprepade fråga: ”Lever han?” Leo har hamnat i iskallt vatten och därefter drabbats av hjärtstillestånd. Först efter att ha legat död under ytan i över två timmar hittas han. Död. 14,5 grader i kroppstemperatur. Men efter sex timmar lyckas räddningspersonalen mirakulöst nog få hans hjärta att börja slå igen.

Ändå kan ingen svara på om han kommer att överleva olyckan. Läkarna flackar med blicken och mumlar att även om han mot alla odds skulle vakna så kommer han nog aldrig någonsin att resa sig ur sängen igen. Men mitt i den värsta förtvivlan lutar sig en sjuksköterska fram och säger: ”Linn, jag känner att han finns därinne. Jag kan inte förklara det men när jag tar i honom så känner jag att han finns där.”

Det är de vackraste orden hon någonsin hört. Där börjar den långa resan tillbaka till livet. Himlen måste sakna en ängel är en hjärtslitande berättelse om en familj, om en fruktansvärd olycka och om de inblandades ”liv efter döden”. Men lika mycket är det en berättelse om sorg, kris, ilska, hopp, hjältar och hur man lever vidare när livet inte blir som det var tänkt.


Böcker att beställa: 
”Himlen måste sakna en ängel” - inbunden bok 175:- + frakt 49:-
”Himlen måste sakna en ängel” - pocket 49:- + frakt 29:-

Önskar du beställa boken ”Himlen måste sakna en ängel" - skicka ett mail till linn@linnmaria.se där du specificerar din beställning. Betalning görs via swish på 0708-221267 (Linn Maria Wågberg). Ange ”Bok” i meddelandefältet. När swish är mottagen packas och skickas boken/böckerna till den adress som angivits på beställningen. Om leveransen önskas till annan adress, vänligen ange det i beställningen. 
I vissa fall där beställaren är exempelvis församling eller företag går det bra att erhålla faktura. Faktureringsavgift om 29:- tillkommer. Priserna som anges inkluderar moms om 6%. 
Boken finns också utgiven som ljudbok och går att lyssna till på exempelvis ”Storytel".