Linn Maria
På gång

EAT, LOVE, LIVE - 4Good Lorensbergsteatern, Gtbg

Jag är en av fyra inspiratörer på höstens stora 4Good-kvällar "EAT, LOVE, LIVE" på Lorensbergsteatern i Göteborg. Ta med dina kvinnliga kollegor och vänner och kom! 
Mer info och bokning via länken. 

EAT, LOVE, LIVE - 4Good på Rival, Sthlm

Jag är en av fyra inspiratörer på höstens stora 4Good-kvällar "EAT, LOVE, LIVE" 24/9. Ta med alla kvinnliga kollegor och vänner och kom! 
Biljetter och mer information via länken!

Frukostföreläsning på Golden Lions i Kummelby Kyrka

Frukostföreläsning och boksignering lördagen den 29/5 kl. 9.00-11.00 på Golden Lions i Kummelby Kyrka, Sollentuna. Kostnadsfri entré.
Anmälan sker på info@goldenlions.se.

Författarbesök Akademibokhandeln Lidingö Centrum

Den 24/5 kl. 19.00 besöker jag Akademibokhandeln Lidingö för att prata om boken, om sorg- och krishantering och om att leva vidare när det inte blev som det var tänkt. Kostnadsfritt. Anmäl Dig via länken: 

Lyssna på Sunshinepodden

Jag är veckans gäst i Sunshinepodden! Lyssna gärna på avsnittet där jag samtalar med bästa Carina och Marie på 4Good om olyckan, sorg, kris, lycka, boken och hur man lever vidare när det inte blev som det var tänkt. 

Kommande event

Måndag den 26/3 från kl. 18.00 signerar  jag boken i butiken Anna-i-Silverdal i Sollentuna. 

Måndag den 23/4 kl. 18.30 ger jag föreläsningen "LEX LEO - Ge aldrig upp" i Uppsala. Plats: Studieförbundet vuxenskolan, Drakensalen. Kostnadsfritt. Anmälan krävs, begränsat antal platser. 
Anmälan sker på : www.sv.se/uppsala (sökord Lex) eller maila till uppsala@sv.se

Boken ute i handeln

Nu finns "Himlen måste sakna en ängel" ute i handeln. Både i fysiska butiker som Akademibokhandeln samt att beställa på nätet som hos Adlibris eller Bokus. Den 19/3 släpps boken som ljudbok via Storytel. 

Nytt releasedatum - 12/3

Releasen för Himlen måste sakna en ängel är tidigarelagd. Från 12/3 finns boken att köpa  - både i fysiska butiker och på nätet. Så spännande!
Dessutom kommer boken att släppas som ljudbok via Storytel veckan efter.

Sagt om boken

"Himlen måste sakna en ängel är en av de finaste böcker jag läst någonsin. Dels för själva berättelsen i sig men också för att språket är vackert, enkelt och samtidigt avancerat. Jag är så berörd."
Lena Lindehag, Expressen

Läka sår och torka tårar - Kurs 13-15/4

I samband med att boken ges ut håller jag kurs på Åkerögården i ämnet. "Läka sår och torka tårar" är en kurs om att bearbeta och leva vidare efter sorg, kris och förlust. Fantastiska Lars Björklund och Rolf Nordemar kommer också och föreläser under kursen. Varmt välkommen!