Linn Maria
På gång

EN SKA BORT - Release

EN SKA BORT - Release

Nu finns äntligen min senaste och tredje bok EN SKA BORT (Lind&Co 2024). En ska bort är en relationsroman och ett familjedrama skrivet ur tre olika perspektiv. Den är inläst som ljudbok av Jennie Silfverhjielm och du hittar den på tex Storytel. Finns också som e-bok och som fysisk bok för dig som hellre bläddrar när du läser. Tack alla som lyssnar och läser! 


Premiär för podcasten "Sorgkantad"

Premiär för podcasten "Sorgkantad"

Hurra! Nu finns min nya podd "Sorgkantad" och min allra första gäst är såklart Leo Wågberg. Vi pratar om vad som hände och vårt liv som det blev efter "döden". In och lyssna och dela gärna vidare. Nya avsnitt släpps på fredagar och kommande gäster är bland annat radioprogramledaren Mia Bryngelson, författare Håkan Nesser samt äventyraren och inspiratören Aron Andersson. 


Release av nya boken "Ett sorgkantat mirakel"

Release av nya boken "Ett sorgkantat mirakel"

19/1 släpps boken "Ett sorgkantat mirakel" (Libris) till bokhandel. Fristående uppföljare till "Himlen måste sakna en ängel". Boken släpps även som ljudbok och e-bok och går att förhandsbeställa redan nu. 


Release "What I need"

Release "What I need"

15/11 är det release för min inspelning av "What I need", skriven av Karen Taylor Good. Gitarr: Torbjörn Fall. Sången är ledmotivet till kommande bok "Ett sorgkantat mirakel" och släpps digitalt på plattformar som Spotify, Itunes osv.