Linn Maria
En ska bort

Ellinor och Johan lever det till synes perfekta familjelivet med sin sjuåriga dotter Livia i en tjusig villa i en av Stockholms norra förorter, men under ytan växer frustration och missnöje. Johan blir alltmer frånvarande och flyr in i sitt arbete, medan Ellinor kämpar för att hålla ihop familjen och samtidigt upprätthålla en perfekt fasad utåt. 

 

När den unga Sanna börjar arbeta på Johans byrå dras han genast till henne. Sanna ger honom den bekräftelse och uppskattning han saknat och han kan inte värja sig mot den förbjudna kärleken. Till sist är separationen ett faktum. Johan packar sina väskor och lämnar hemmet och en förkrossad Ellinor.

 

Då inträffar en oerhörd tragedi. En hjärtskärande olycka ställer allt på sin spets och den söndertrasade relationen får ett helt nytt fokus. Men kanske kan den nya krisen bli räddningen för Johan och Ellinor?

 

"En ska bort" är ett familjedrama om hur vi människor i vår längtan efter kärlek och tillhörighet kan bli blinda för det som verkligen betyder något. För ibland när vi tycker oss sakna så mycket - det är då vi egentligen har precis allt. 


"En ska bort" (Lind&Co 2024) finns som ljudbok och e-bok på tex Storytel men kan också beställas som fysisk häftad bok via näthandel eller direkt från mig. Skicka din beställning  till linn.maria@telia.com. 189:- + porto.